Torsdag den 26/9 var Bea på brugsklasse igen, ikke fordi jeg skulle bruge en præmiering til noget, men fordi jeg havde tilmeldt 2, så kunne jeg jo lige så godt tage den som træning. Det var i Skive på store græsmarker. I første slip trak hun lidt an, men stak snuden i jorden, hare tænkte jeg, eller løbende fugl, jeg fløjtede hende væk, så hun kunne komme i søg igen, men i det samme jeg fløjtede gik hun i stand, og i samme øjeblik lettede en lille flok agerhøns. I kritikken kommer det til at lyde oplagt chance til agerhønseflok som ikke udnyttes. I næste slip trækker hun an til stand, er lidt usikker, så halen går lidt, men stivner så op, på rejseordre går hun frem, men der kommer ikke noget op, hun drejer 90 grader rundt og står fast igen, og efter 3-4 ryk fremad kommer lille agerhønseflok på vingerne. Der skydes men forbi, en stærk situation. Senere kastes der en fugl for hende, som hun apporterer korrekt og afleverer siddende. På grund af den første situation får hun 2.præmie.