Bea fik 2.præmie på årets sidste markprøve i åben klasse i Sdr.Hostrup tirsdag den 6/11-2012.

Pga arbejde har jeg ikke haft mulighed for at tage fri på hverdage i dette efterår, og de 2 markprøver der lå i weekender var Bea løbsk. Denne sidste markprøve i år kunne jeg få fri, og var heldig at komme med. Der var noget overtilmelding. Desværre var der ingen ungdomsklasse, selvom det var annonceret, så Bea blev tilmeldt i åben klasse. Og det gik rigtig godt synes jeg selv, og havde efter dagens arbejde, inden kritikken blev givet forventet 1.præmien var i hus, men dommeren så anderledes på det, og resultatet var en 2.præmie. Det vigtigste er jo at jeg er tilfreds med hundens arbejde, at hun har været lydig og ikke løbet efter vildt, og det var der slet ikke tale om. Vi prøver igen til foråret. Der deltog 13 hunde, og det blev til 1 x 1.præmie – 2 x 2.præmie – 1 x 3.præmie.