Hej alle

I dag er hvalpene 9 måneder, jeg håber det går godt.

Nogle har allerede været med på jagt.

For Beas vedkommende træner vi lydighed, sit, dæk, hinter, bliv, indkald. Det går rimelig godt. Derudover træner vi apportering i køkkenet. Bea er nu nået forbi stadiet hvor hun får stukket apporten i munden – holder fast, og afleverer på kommando. Det har vi brugt lang tid på, så det sidder fast. Apporten kom længere og længere mod gulvet, og nu tager hun den selv. Vi har øver afstanden ud i gangen, og hun henter fint apporten og kommer og afleverer. Jeg kan også lægge 2 og hun opsøger den ene og den anden på kommandoen apport. Hun er også præsenteret for en med skind på, og den tager hun også. Hun går også rundt med apporten.

Næste skridt bliver gentagelser, samt at bruge en anelse tungere dummyer, og udbygge det at opsøge dummyen. Længere hen på vinteren når alt sidder fast kan vi så begynde med vildt.

Hver onsdag går vi til dressur, et lille kursus der varer 5 gange ialt, Boss er dukket op også. Det er godt at komme ud blandt andre og skal gentage øvelserne hjemmefra, det er sværere når det sker blandt andre, og man er straks et skridt baglæns, men rigtig sundt for hunden.

Kan I alle have en god dag.