I weekenden er der Tirsbæk Green Game, som foregår i de natursmukke omgivelser omkring Tirsbæk Gods på nordsiden af Vejle Fjord ca. 7 km øst for Vejle by i en sidedal til Vejle Fjord. Adressen er Tirsbækvej 135, 7120 Vejle Ø. Der er åbent begge dage fra 10-18. Se mere her: http://www.tirsbaekgreengame.dk/

Korthaarklubben har spurgt om vi vil hjælpe på deres stand, ved at samle nogen af hvalpene på standen. Jeg har spurgt 3 af hvalpenes ejere, nemlig dem der bor tættest ved, om de havde mulighed for at komme lørdag eller søndag og være på standen et par timer eller mere. Til min glæde kommer alle tre lørdag, og det drejer sig om Bestla, Boss og B-Kelly, tak til jer. Bea kommer selvfølgelig også med, sammen med mor Nelli. Derudover vil hvalpenes storebror Aito fra A-kuldet også være der lørdag. Søndag er der nogle andre korthår og mindst en hvalp på standen.

Bea glæder til at gense sine søskende Bestla, Boss og B-Kelly på lørdag