Bea og Kelly er jo nu de eneste der er tilbage. Kelly skal jo holde ferie her en måneds tid, mens familien er på ferie i USA. De to unge damer er i gang med at integrere sig i vores familie, og lære de almindelige husregler. Så snart de vågner er det op med døren, og de to unge damer spurter ud på gårdspladsen, sætter sig ned, og tisser. Ikke en enste tår er det blevet til inde.

Om dagen når vi ikke er hjemme, er de stadig i hvalperummet, men nu er der åbnet til hundegården ved siden af, og derfra kan de komme ind i hundehuset ved siden af Becca og Nelli. På et tidspunkt lukker vi så af for hvalperummet.

På lørdag starter hvalpemotivationen, det bliver spændende.

Vi går små ture i marken og ned til vandet, de unge damer udvider territoriet fra tur til tur.

I aften er de unge damer jo 9 uger, og den ugentlige vejning er foretaget, 1,3 kg har Bea taget på, og 1,5 kg har Kelly taget på.